tiistai 31. toukokuuta 2016

Bom dia!

Ah, kauan odotettu loma on nyt alkanut! Saavuimme eilen Madeiralle ja kaupunki vaikuttaa oikein mukavalta ja luulen, että täällä saan varmasti rentouduttua, onhan tämä viimeinen lomani mistä vielä maksetaan palkkaakin :D

Eilinen päivä oli todella pitkä ja uuvuttava, sillä edellisenä yönä en saanut nukuttua kuin n. 3 tuntia ja nekin vähäiset tunnit pienissä pätkissä. Voitte vaan kuvitella, että olo oli kuin onkimadolla, kun kello soi viideltä aamulla ja siitä päivä lähti käyntiin. Pelkään siis lentämistä ylikaiken, joten en tiedä johtuiko unettomuus siitä vai mistä.. Selvisin kuitenkin lentomatkasta ja pääsin eilen jo klo 22 nukkumaan, joten nyt hyvin levänneenä aion vain nauttia ja rentoutua. 



Olimme noin klo 15 paikallista aikaa perillä hotelillamme ja siitä loppuilta menikin hotelliin ja sen lähiympäristöön tutustuen. Minun oli pakko päästä eilisen lentopöhön jälkeen vielä hikoilemaan kunnolla, joten menimme vetämään nopean, mutta erittäin tehokkaan treenin hotellimme pienelle kuntoilualueelle. Taidankin laittaa sen treenin tänne blogiin, jotta tekin pääsette tätä mahtavaa treeniä kokeilemaan ;)

Eilen ilma oli pilvinen, mutta lämmin, joten senkään puolesta ei niin haitannut että eilinen päivä meni vain hotelilla väsymyksen vuoksi. Tänään kuitenkin saimme herätä kunnon yöunien jälkeen auringonsäteisiin ja onneksi koko viikoksi on luvattu aurinkoisia ja lämpimiä kelejä. En tiedä mitä tulemme viikon aikana täällä tekemään, sillä en halua suunnitella ja stressata MISTÄÄN. Ajatuksena on enemmänkin go with the flow!




Tulen reissun jälkeen kirjoittamaan kattavan Madeira postauksen, mutta snapchatin puolelta voi jo seurailla menoani täällä :)

Snapchat: @miiramari
Facebook: Personal trainer Miira-Mari Muukkonen
Instagram: @miiramari


Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinne Suomeen!

-Miikku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti