sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Mikä ihana laji -SUP!

Tänään oli SUP outdoor koulutuksen toinen ja viimeinen osa Espoon Keilarannassa ja oli kyllä taas niin hauskaa! Suppailu itsessään on mukavan rentouttavaa, joten hyvässä seurassa se on vieläkin antoisampaa. Meillä on niin hyvä porukka kasassa tänä kesänä, joten tästä ei voi muuta tulla kuin huikeen hyvä SUP KESÄ!



Sain viime vuonna jo hieman tatsia suppailuun, kun kävin pyörähtämässä laudan päällä ja silloin innostus ja kiinnostus tätä lajia kohtaan lähtikin. Viime kesä meni kiireessä töiden ja opiskelujen parissa eikä kelitkään houkutelleet vesille, joten siihen se sitten jäi. Tänä keväänä kun kuulin, että uusia sup ohjaajia tarvitaan en epäröinyt hetkeäkään kurssille ilmoittautumista.



Tutustuimme siis jo viime sunnuntaina suppailun saloihin ja tänään olikin vuorossa pelastusharjoituksia sekä SUP kurssin ohjausharjoituksia. Lauta tuntui aluksi huteralta, mutta yllättävän nopeasti siihen kuitenkin tottui ja sitä oppi käsittelemään. Ensimmäisenä koulutuspäivänä olin ehkä hieman hukassa laudan päällä ja mietinkin, että mihin olen taas lähtenyt.. Mutta hetken suppailtuani ja tutustuttuani lautaan alkoi sen käsitteleminen ja ohjaaminen tuntua jo paljon varmemmalta ja innostuin lajista vain entistä enemmän. 

Tänään tosiaan harjoittelimme mm. vesipelastusta, eli siellä uitiin merivedessä minkä lämpötila oli vähän päälle +10 astetta ja tähän väliin voisin kertoa, etten muunmuassa viime kesänä uinut kertaakaan, koska vesi on aivan liian kylmää minulle.. No joka tapauksessa tänään jokainen meistä joutui veteen menemään ja voi niitä onnekaita ketkä omistavat märkäpuvun (itsehän en näihin tietenkään kuulu). Sainpa ainakin todentuntuisen harjoituksen sekä talviturkin heitettyä :D Pelastusharjoitusten jälkeen pääsimme onneksi suoraan saunaan lämmittelemään ja vaihtamaan kuivat vaatteet päälle.



Toivottavasti saamme oikein lämpimän ja aurinkoisen kesän, sillä en malta odottaa niitä ihania kesäpäiviä vedessä suppaillen ja aurinkoa ottaen<3 HUIKEE LAJI!
Minuthan löytää kesällä Hietsun ja mahdollisesti myös Hernesaarenrannan SUP -pisteeltä, joten tulkaahan moikkailemaan ja vuokrailemaan lautoja!


Haluaisitko järjestää kaveriporukalle, työporukalle, polttariporukalle tai mille vaan porukalle, you name it, unohtumattoman sup tunnin? Siinä tapauksessa ota yhteyttä miira-mari@outlook.com, niin järjestetään semmoinen. Vedän kursseja Uudenmaan alueella, joten kurssin voi järjestää joko jossain SUP -pisteellämme tai vaikka omalla kesämökillä ihan mikä teille parhaiten sopii. 
Käy lukemassa lisää http://erimover.com/sup/ 

Oletko sinä jo päässyt kokeilemaan suppailua? Heräsikö mielenkiintosi lajia kohtaan? Käy kurkkaamassa lisää tämän päivän tapahtumista Snapchatista @miiramari. 

-Miikku




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti